Fra 1. november 2021 trer advokat Antonie Egeland ut av Advokathjørnet.  

Advokathjørnet er glade for å kunne meddele at advokat Egeland blir erstattet av advokat Therese Konstali, som tiltrer allerede 1. januar 2022. 

Det har vært en flott reise å kunne være med og bygge opp Advokathjørnet til det faglig sterke kontorfellesskapet det er i dag. Jeg er stolt over hva vi har fått til på så kort tid, og kommer til å savne mine gode kollegaer og alle mennesker jeg har møtt de siste 2 ½ årene”, sier advokat Egeland.  

Advokat Therese Konstali, opprinnelig fra Flekkefjord, blir Egelands erstatter hos Advokathjørnet. Hun har de seneste år jobbet hos 1-2-3a Advokaten i Bergen.  

Advokat Therese Konstali er utdannet jurist fra Universitetet i Bergen. Hun arbeider særlig innenfor rettsområdene familierett, arverett, strafferett, barnerett og barnevernsrett. Advokat Konstali påtar seg oppdrag som både bistandsadvokat og forsvarer. Hun har også erfaring med klagesaker mot det offentlige, erstatningsrett og psykisk helsevern.

Vi er veldig glade for at Konstali har takket ja til å fortsette sin advokatpraksis hos Advokathjørnet. Med sitt sterke engasjement på viktige rettsområder for Advokathjørnet, er vi sikker på at hun vil kunne bistå gamle og nye klienter på en god måte” sier advokat Gunnar Stokke 

“Vi takker samtidig advokat Egeland for sin solide innsats over flere år sammen med oss i Advokathjørnet, og ønsker henne lykke til i ny jobb som jurist i Flekkefjord kommune”, legger advokat Arild Karlsen til. 

 Dersom du ønsker å bestille time hos advokat Konstali, advokat Stokke eller advokat Karlsen send en e-post til post@advokathjornet.no